Ikkunanpuhdistusliike Kaleva pesee 84 vuoden kokemuksella kaikenkokoisten kiinteistöjen lasipinnat. Tyytyväisten yritysasiakkaidemme joukosta löytyy sekä pieniä liikkeitä ja toimistoja että suuria kauppakeskuksia ja hotelleja.

Puhdistamme kaikki lasipinnat, kuten ikkunat, parvekelasit, kaidelasit, lasilipat, lasikatot ja peilit. Palveluvalikoimaan kuuluu myös markiisien puhdistus painepesurilla.

Sovimme aina työn yksityiskohdat sekä pesukertojen määrät ja tiheyden etukäteen asiakkaan kanssa.

  • Sisäänkäyntien ja asiakastilojen säännöllinen pesu voidaan sopia tehtäväksi esimerkiksi neljän viikon välein.
  • Vähemmän likaantuvien sisäpintojen ja muiden ikkunoiden pesut voidaan vastaavasti hoitaa harvemmin.
  • Palvelumme joustaa muuttuvien tarpeiden ja toiveiden mukana.

Meiltä saa ikkunanpesua myös satunnaiseen tarpeeseen. Säännöllisten pesukäyntien hinnat pystymme aina sopimaan kertatilauskäyntejä edullisemmiksi.

Luotettavaa pesupalvelua

Tilaamme aina kohteen vaatimat nostimet ja katuluvat suoraan konevuokraamoilta ja kaupungeilta.
Henkilökuntamme on erittäin luotettavaa. Korkean työtyytyväisyyden vuoksi vaihtuvuus on vähäistä ja kaikki työntekijämme ovat vankkoja alan ammattilaisia.

Kaikki työkohteemme on vakuutettu, samoin työntekijämme. Käytämme tunnettuja yhteistyökumppaneita ja rekisteritietomme löytyvät YTJ-yritystietojärjestelmästä sekä Tilaajavastuu.fi-palvelusta. Ikkunanpuhdistusliike Kaleva on luotettava suomalainen Avainlippu-yritys ja kuuluu AAA-kerhoon.

Pesemme joka arkipäivä yli 1200 ikkunaa ympäri vuoden säässä kuin säässä. Asiakasrekisterissämme on yli 1100 yksityiskotia ja 1700 yritysasiakasta.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä maksuton hinta-arvio.

Pyydä hinta-arvio »