Näyteikkunat

Ikkunanpuhdistusliike Kaleva pesee näyteikkunat 84 vuoden kokemuksella. Tyytyväisten asiakkaidemme joukosta löytyy sekä pieniä myymälöitä että suuria kauppakeskuksia.

Sovimme aina työn yksityiskohdat sekä pesukertojen määrät ja tiheyden etukäteen asiakkaan kanssa. Näyteikkunoiden ulkopesu kannattaa tilata meiltä säännöllisenä palveluna. Pesu voidaan suorittaa esimerkiksi kerran viikossa, kahden viikon tai neljän viikon välein.

Ikkunoiden sisäpuolen pesut tehdään myös asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan säännöllisenä palveluna. Käytämme tarvittaessa nostimia vaativissa ja korkeissa kohteissa.

Palvelumme joustaa muuttuvien tarpeiden ja toiveiden mukana. Säännöllisten pesukäyntien hinnat pystymme aina sopimaan kertatilauskäyntejä edullisemmiksi.

Palveluvalikoimaan kuuluu myös markiisien puhdistus painepesurilla. Lue lisää markiisien pesusta täältä.

Luotettavaa pesupalvelua

Henkilökuntamme on erittäin luotettavaa. Korkean työtyytyväisyyden vuoksi vaihtuvuus on vähäistä ja kaikki työntekijämme ovat vankkoja alan ammattilaisia.

Kaikki työkohteemme on vakuutettu, samoin työntekijämme. Käytämme tunnettuja yhteistyökumppaneita ja rekisteritietomme löytyvät YTJ-yritystietojärjestelmästä sekä Tilaajavastuu.fi-palvelusta. Ikkunanpuhdistusliike Kaleva on luotettava suomalainen Avainlippu-yritys ja kuuluu AAA-kerhoon.

Pesemme joka arkipäivä yli 1200 ikkunaa ympäri vuoden säässä kuin säässä. Asiakasrekisterissämme on yli 1100 yksityiskotia ja 1700 yritysasiakasta.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä maksuton hinta-arvio.

Pyydä hinta-arvio »